sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Tervetuloinen toivotus

Tervetuloa lukemaan minun uutta blogiani. Olen vuosikaudet pitänyt englannin kielistä Tumblr-blogia, mutta nyt alkoi tosissaan tehdä mieli kirjoittaa suomeksi.

Tämä minun tarinani kertoo osoitteessa Vaahteratie 14 asuvista kerrostalon asukkaista ja heidän välisistä suhdekiemuroistaan ja ongelmistaan. Tarinassa ei siis ole mitään selkeää päähenkilöä, vaan jokin osa saattaa kertoa yhdestä henkilöstä ja jokin toinen osa toisesta.

Koska olen hoitaja, halusin tuoda myös hiukan sitä näkökulmaa tähän kertomukseeni. Niinpä päätin rakentaa Suvikoti-nimisen vanhainkodin, johon osa tarinan tapahtumista sijoittuu.

Vähän jännittää, että mitä tästä tulee. Olen kirjoittanut aikaisemmin esimerkiksi Clary Neuerin uskomaton elämä -simsblogia, mutta pelitallennus ja kaikki rakennukseni ja simini katosivat kuin tuhka tuuleen, joten lopetin.

Tervetuloa nyt vielä uudelleen lueskelemaan! Vilkaisen myös erittäin mielelläni sinun blogiasi. Nyt tuntuu olevan aika vähän Sims-tarinoitsijoita liikkeellä, joten uusi luettava kelpaa aina.


- Wombatpirate
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti